Maja 36 år slut med stress, sygdom, allergi og astma


Jeg mødte Grete Heinze på en messe i vinters, hvor jeg var stresset, træt, ofte syg og led meget af allergi. 


Jeg startede med at få læst mine hænder, men siden hen har jeg gået hos Grete i forbindelse med mit astma og allergi, som jeg har taget medicin for siden jeg var 13/14 år. Jeg fik konstateret astma og allergi overfor husstøvmider, græs, birk, pelsdyr og skaldyr i 13/14 års alderen og har taget medicin lige siden, både mod astma og allergi.

 

Jeg er i dag medicinfri og har det meget bedre, efter et forløb hos Grete og en kur mod svamp. Jeg blev anbefalet en kur af Grete mod candida svamp, som jeg fulgte i ca. 1½ måned, hvor jeg skulle holde mig fra gær, sukker og hvedemel m.m.


Samtidig blev jeg kinesiologisk testet af Grete til, hvilke produkter der ville hjælpe mig og hvor meget jeg skulle tage af de forskellige ting. F.eks spiste jeg cultura og hvidløgspiller og jeg drak aloe vera dagligt for at komme af med svampen.


I forløbet blev jeg afstresset i forhold til de forskellige allergier og gamle oplevelser som havde påvirket mit stressniveau, og på den måde fik jeg det efterhånden bedre og bedre.

 

Jeg drikker fortsat dagligt aloe vera og tager hvidløgspiller og er stort set ikke syg længere. Heller ikke forkølelser og de forskellige virusser som jeg før døjede så meget med. De er væk, så mit humør og immunforsvar er meget bedre i dag takket være Grete