Stresshåndtering:


Hvad er stress? Hvad er det der sker?


Mange kender symptomerne: Uro, søvnproblemer, forhøjet blodtryk, hovedpine, mavesmerter, træthed, depressioner, angst og meget andet.


Du kender sikkert selv en masse grunde til, at du nu er syg af stress: Travlt på arbejdet, med familien, børnene osv osv.


Men hvordan har dine kolleger det? Og dine venner? Er de alle stressede? – eller laver du mere end de andre?  Er du den eneste der har børn og ægtefælle? – eller hvad er det der gør din situation anderledes end de andres?


Stress kan udvikle sig til en rigtig alvorlig sygdom, så det er vigtigt at forstå, hvad der forårsager denne stress.


Jeg betragter stress som en samling af ubalancer. Derved bliver det lettere at ”rydde op” og gøre noget ved de enkelte stressfaktorer.


Vi har alle en masse der skal gøres, men vi kan lære at håndtere travlheden på en måde, så vi ikke bliver syge af det. Vi kender jo alle mennesker, som har virkelig meget at se til, men ikke bliver stressede af det. Dem skal vi lære af.


Behandlingerne:


Der er nogle helt individuelle ting som påvirker vores stressniveau. Det vigtige er, at finde ind til det der stresser netop dig, og der er kinesiologien en værdifuld hjælp.


Ved at teste – se evt. mere under kinesiologi – finder vi sammen frem til det der lagde grunden til din stress. Gennem afstresning af sindet og nogle øvelser får vi stille og roligt – i dit tempo – ryddet op i de ting der ligger i dig, og danner grundlag for, at netop du bliver stresset.


Du får en viden om din stress, og noget ”værktøj” så du kan passe bedre på dig selv, og dermed undgå mere stress.


Måske kan du også hjælpe din krop, gennem ændrede kostvaner?  Måske er der en eller flere personer, som påvirker dig meget negativt, og derved bidrager til at skabe dine stresssymptomer? Måske kan du hjælpe dig selv, ved at tænke anderledes om det der sker?


Der er mange ting, men min erfaring er, at selv de der er hårdest ramt, får det bedre efter 1-2 behandlinger.


Med mere viden om - og forståelse af - kroppens reaktioner, er der langt bedre muligheder for at passe bedre på sig selv.