Allergibehandlingen:  Behandlingerne foregår ved, at vi først finder ind til de vigtigste stressende oplevelser. Det foregår med kinesiologisk test, som er små lette tryk på en muskel. Se evt. mere under : Metoderne - Kinesiologi


Det er ikke altid, at de konkrete oplevelser huskes klart som i Hannes tilfælde, men jeg kan mærke på nogle hjernepunkter i panden, at hjernen har fat i det rigtige, og at hjernen afstresser. Det giver mig nogle små stød, som ved statisk elektricitet.


Du kender det sikkert godt. Hele kroppen sitrer, fordi du er ladet med statisk elektricitet, f.eks. når du står ud af din bil. Så rører du ved noget metal, får et lille stød, og så er det ude af kroppen.


Det er stort set det samme jeg gør. Jeg får stød, mens du afstresser de oplevelser som forårsager din allergi. Du glemmer ikke oplevelsen, men den stresser dig ikke så meget mere.


D.v.s. at de fejlagtige konklusioner "afkodes", hvorved angsten for allergenet forsvinder. Hjernen bliver klar over, at det var hunden, den ulykkelige kærlighedshistorie o.s.v., der var "faren" - og dermed baggrunden for allergireaktionerne. Ikke græsset.


I Hannes tilfælde, førte historien også til allergi overfor hunde, men den allergi forsvandt ved samme behandling.Slimhinderne:


Ud over de stressrelaterede oplevelser, er allergi ofte forbundet med nogle - mere eller mindre - sarte slimhinder. Dette kan skyldes vores kost.


Mennesket er skabt til at spise grove, lettere forarbejdede og varierede fødevarer. Sukker, hvidt brød, kaffe, vin, pasta, fast-food, sodavand, slik o.l., passer ikke særlig godt til vores fordøjelsessystem.


Derudover kan penicillin og anden medicin, have forårsaget en forstørret candidasvamp, som gerne vil sidde i bl.a. slimhinder, som er dejligt varme og fugtige. Her kan svampen give mange gener, og allergisymptomer er netop sådanne typiske gener.


Denne svamp kan imidlertid slås ned med nogle enkle kostomlægninger, samt forskellige kosttilskud som styrker slimhinderne.


Jeg anbefaler ofte en candidakur i forbindelse med en allergibehandling, men jeg tester det kinesiologisk og tester også hvilke kosttilskud - og hvor meget - netop du skal have.


Sådan en kur tager oftest 1 - 1½ måned, og de fleste finder det let, når man først er kommet i gang.


Før og efter behandlingen:


Før:


Du skal helst være medicinfri når du kommer, da det er en fordel ved behandlingen, at du har de sædvanlige symptomer du kender. Så vil det også være tydeligere at mærke, om symptomerne faktisk forsvinder mens vi arbejder.


Det kan også være nødvendigt, at du selv medbringer de ting du er allergisk overfor. F.eks. en plastpose med dit eget støv, dyrehår - eller hvad det nu er. De almindeligste ting som hassel, el, birk, græs o.l. har jeg.Efter:


Behandlingen vil ofte vise resultater med det samme, men er der f.eks. meget candidasvamp, er det ikke sikkert det holder i første omgang. Det vil være mere effektivt, når svampen er slået ned.

 

Der kan også være gamle allergier, som kræver mange afstressninger og derfor flere behandlinger. Det gælder også hvis der er mange forskellige allergier.


Har du f.eks. græsallergi, kan du også få brug for flere behandlinger, fordi der er mange forskellige græsarter. De blomstrer på forskellige tidspunkter, så har vi afstresset i juni, kan du godt senere på sommeren, reagere på en græsart som blomstrer i august.


Derudover kan der opstå andre allergier, og nogle kan også komme igen ved næste sæsonstart. Det kan derfor også blive nødvendigt med flere behandlinger, alt efter hvor mange allergier du har, hvor længe du har haft dem, og dine slimhinders tilstand når vi starter.