Er du allergiker?? 


    Og vil du også hellere kunne glæde dig over foråret?

       Over sommeren? Græsset? Dyrene? Frugter?  - og alt det andet?Måske har du også undret dig over, at noget så naturligt som pollen, kan

gøre livet så svært for dig?

Eller husstøv?

Hundehår?

Kattehår?

Æbler?

Parfumer?


Der er en løsning, og måske den er lettere end du tror? Du kan her læse om:Metoden:

- Et eksempel - historien om Hanne

På næste side, kan du læse om:

- Behandlingen

- Slimhinderne

- Før og efter behandlingen


Når vi andre nyder foråret, med de mange glæder det giver: Fuglene synger, blomsterne springer ud og buske og træer begynder at sætte knopper, er der mange som ikke har det så godt.


For mange allergikere er denne årstid nemlig IKKE kun en glæde, for når el og hassel sætter rakler, giver det mange allergikere store gener.


Disse gener fortsætter når birken - og senere alle græsserne - begynder at springe ud. Derudover generes mange af allergier overfor eksempelvis:


Fødevarer som: æbler, pærer, kartofler, jordbær, ost, mælk osv.

Støv - helt alm. husstøv. Avispapir - ofte sværten.

Dyr: hunde, heste, kaniner, katte og andre pelsdyr.

Jord, skimmelsvamp, gran m.m.

Parfumer og andre dufte. En allergi som kan gøre det svært at "tåle" andre mennesker.


MEN MEN - sådan behøver det slet ikke at være. Du skal vide, at du kan komme af med disse allergier, uden bivirkninger og helt uden brug af medicin.


Metoden:  


Metoden er baseret på en viden om, at vores hjerne - til enhver tid - registrerer ALT hvad der sker omkring os, og lagrer det i underbevidstheden som "erfaringer".


Især når vi udsættes for "fare", registrerer hjernen alt hvad vi kan se, høre, dufte og på anden måde registrere, og når vi senere udsættes for lignende "farer", kigger hjernen på disse erfaringer.


Har der eksempelvis været en række angstprovokerende eller stressende oplevelser i de perioder hvor der er græspollen, kan hjernen fejlagtigt drage den konklusion, at det nok er græspollen der er det farlige.


Jeg har f.eks. haft en del voksne allergikere, hvor jeg - kinesiologisk - har kunne teste mig frem til, at årsagen til allergien lå tilbage til et eller flere tidspunkter før 2-årsalderen. D.v.s. at det er sket så tidligt, at det ikke længere ligger umiddelbart tilgængeligt i hukommelsen. Men det ligger der.Den bedste måde at forklare det, er med et eksempel. Her:


Historien om Hanne:   


Hanne var ca. 1 år, da hun sad i sin barnevogn og hyggede sig. Forældrene stod og kunne se på deres lille pige. Pludselig kom en stor, glad og legesyg hund løbende fra bag  barnevognen. Den sprang op ad barnevognen, og stak hovedet ind for at se til den lille Hanne. Hunden var bare nysgerrig, men Hanne blev meget forskrækket, og det blev registreret i hendes hjerne som "fare". Det var sommer, der var græs - og masser af græspollen.


Sådanne små situationer - umiddelbart uden særlig betydning - sker mange gange i de fleste menneskers liv, og der kan også have været mange flere i Hannes liv. Hendes forældre kunne bekræfte historien om hunden, da Hanne ikke var sikker på, om det mon virkelig var sket, men det var det. Præcis sådan som hun havde husket det.


Senere da Hanne var blevet voksen, havde hun en kæreste, som hun var meget glad for. En dag fortalte kæresten hende pludseligt, at han ikke ville være kærester med hende mere. Det skete ude i det fri, og hun blev både chokeret og meget ulykkelig. Altså "stresset". Det var sommer og der var græs.


Kort tid derefter begyndte hun pludselig at reagere på græs, mens hun stadig var i sorg over kæresten.


Hjernen har - igen og igen - kunnet konstatere, at når hun er stresset - ked, bange eller chokeret - er der altid græspollen i luften. ALTSÅ er det nok det græspollen der er det farlige.


Disse reaktioner er logiske for den primitive del af menneskers hjerne. Det er den samme del af hjernen, som lærte stenaldermanden at aflæse farer, dengang han ikke kunne læse, og måske heller ikke havde så udviklet et sprog. Han måtte lære ved at erfare og huske.


Se flere beretninger om, hvordan andre er kommet af med deres allergi med denne metode, under : Udtalelser - Breve fra private. Her er f.eks. Hennings brev, som meget fint beskriver hans forløb.